Cautare

5520 de rezultate pentru "anasi costel comuna bogata judetul bacau" (4.06 secunde)
Domnia sa a vizitat comuna vasluiana Pungesti ca din intamplare, fara vreun substrat electoral.
In judetul Constanta functioneaza trei microrafinarii pentru obtinerea combustibililor usori si a fractiilor de benzina si motorina cu cifra octanica;
Inaugurarile de azi, de la Bacau, Dobrotesti, Sighetu Marmatiei si Targu Frumos, ultimele din acest an, extind reteaua PROFI la 379 de localitati. ... Noua unitate din Bacau functioneaza in format Standard pe str. ... In acelasi format se regaseste si cea din Targu Frumos, judetul Iasi, situata pe str.
"Sustineam ca este o biodiversitate bogata si viguroasa, ca sa fac o asemenea afirmatie in National Geographic eu m-am bazat pe datele furnizate de specialisti" Cristian Lascu, redactorul sef al revistei National Geographic Romania si unul dintre activistii de baza implicati in acest proiect, a fost acuzat de catre proprietari ca numeroasele specii rare gasite in zona Vacaresti n-ar exista de fapt si ca sunt doar niste inventii care au menirea ascunsa de a-i lasa pe proprietari fara drepturi.
Mariustuca.ro / Alimentatia bogata in grasimi saturate drogheaza creierul (Autoare: Magda Marincovici) O alimentatie bogata in grasimi poate perturba functionarea creierului, sutine un studiu canadian, publicat in numarul din14 iulie al revistei Neuropsychopharmacology.
100 g de spanac proaspat contine aproximativ 25% din necesarul zilnic de fier, find astfel desemnat cea mai bogata sursa de fier, dintre alimentele verzi.
Daca in anotimpul rece au o dieta foarte bogata in grasimi animale, odata cu venirea primaverii, alimentatia lor se schimba in mod radical.
20% din primari au vrut site Reprezentantii firmei slatinene care s-a ocupat initial de crearea de pagini web pentru primariile din Dolj spun ca gospodarii-sefi din comune nu au prea inteles de ce e important ca o comuna sa aiba site.
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
Comuna Tulucesti, una dintre cele mai importante localitati din judet, a fost vizitata luni de liderii Organizatiei Judetene a Partidului Democrat-Liberal. ... De asemenea, democrat-liberalii galateni sustin cauza localitatii Sivita, si anume transformarea acesteia din sat in comuna.
El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul. ... Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea.
Proteste la sedinta comuna a guvernelor:
Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta;
Pe locul al doilea este Nord-Est Romania, respectiv judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui, unde puterea de cumparare este de 29% din media UE.
Reproducem articolul citat mai sus, cu mentiunea ca primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache, precizeaza ca in situatia descrisa se afla de fapt 3 comune din judetul Calarasi:
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. ... Tot in format Loco se gaseste si magazinul din localitatea Pogoanele, judetul Buzau. ... In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al saptelea magazin din judetul Bistrita Nasaud, pe strada Principala, nr.
De loc din Bacau, Irina Jianu era partenera de afaceri cu fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu la firma acestuia, Conimplus. ... In cel putin doua rinduri, de ziua de nastere a Irinei Jianu, Chindlea si-a trimis soferul, cu masina de serviciu a Inspectoratului, la Bacau.
Fostul primar al municipiului Bacau, baronul Dumitru Sechelariu, a fost audiat, ieri, de procurorii PNA, care i-au adus la cunostinta acuzatiile formulate impotriva sa.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
google-analytics.com